Wie zijn wij?

Over ons
BETER WONEN EUROPOORT V.O.F. (BWE) is sinds 1998 gevestigd in het centrum van Brielle en gespecialiseerd in de bemiddeling van tijdelijke verhuur van gemeubileerde woonruimtes. De grondlegger van het bedrijf Willem van der Steen startte met deze bedrijfsuitvoering ruim 25 jaar geleden vanuit Pernis, Rotterdam. In Pernis lag in deze periode namelijk het epicentrum van container overslag Waalhaven. Ook scheepsbouw lag op zeer korte afstand gelegen van de activiteiten van de petrochemische industrie in het Botlek gebied, van de destijds grootste haven van de wereld.

BWE brengt huurders en verhuurders met elkaar in contact en neemt hierbij een onafhankelijke en eerlijke positie in. We bemiddelen graag voor u en nemen u zo een belangrijke zorg uit handen. Vraag en aanbod worden op een efficiënte manier aan elkaar gekoppeld. Sinds de aanvang van het bedrijf zijn er duizenden mensen via bemiddeling van BWE voorzien van tijdelijke huisvesting.

Ons aanbod
Voor een verhoogd woongenot beschikken nagenoeg alle aangeboden woonruimtes over alle benodigde voorzieningen: stoffering, meubels, bedden, beddengoed, potten, pannen en bestek. Daarnaast beschikken de woonruimtes over gas, water, en elektriciteit. Bovendien hebben onze woonruimtes de beschikking over een televisie en is doorgaans ook internet beschikbaar. U kunt dus genieten van alle aanwezige voorzieningen en hoeft dus meestal alleen voor uw eigen  handdoeken te zorgen.

Ons werkgebied
Kamerverhuur Spijkenisse, huren appartement Botlek, of makelaar woning Poortugaal? Onze dienstverlening is breed en ons werkgebied is uitgestrekt. Het belangrijkste werkgebied van BWE bestrijkt het gebied van de Noordzeekust tot aan de oostzijde van Rotterdam. In dit gebied liggen onder andere de industriegebieden Botlek, Europoort en Maasvlakte, alsmede de haven van Rotterdam. Vanuit de grens van de ‘oostzijde van Rotterdam’ zijn het industriegebied Moerdijk, en andere plaatsen met een hoge mate van bedrijfsactiviteiten, gemakkelijk bereikbaar. De meest voorkomende huisvestingsaanvragen zijn gerelateerd aan de petrochemische industrie en het havenbedrijf.

Regelmatig zijn er ook huisvestingsaanvragen vanuit andere bedrijfstakken. De locatie van deze aanvragen kunnen betrekking hebben op bovenstaande werkgebieden, de gehele regio, of zelfs op andere plaatsen binnen Nederland. Voorbeelden van aanvragen van huisvesting van andere bedrijfstakken buiten de petrochemische industrie en/of het havenbedrijf zijn:
●    Bouwbranche (bouw woon- of bedrijfsruimte).
●    Aanleg van infrastructuur (wegennet, tunnels, bruggen).
●    Ambassadepersoneel.
●    Land- en tuinbouw (seizoen werknemers).
●    Expats: ons aanbod is uiteenlopend, van expats woning Schiedam tot aan expats appartement Brielle of een expats huis Rozenburg.

In de loop der tijd heeft onze bemiddeling in gemeubileerde woonruimte zich uitgebreid naar onder meer de stedelijke gebieden van Vlissingen, Gorinchem/Breda, Amsterdam/Zaandam/Purmerend, Den Haag/Westland en Almelo. Onze dienstverlening en werkgebied is inmiddels dus erg uitgestrekt. Voor gemeubileerd wonen Rotterdam, kamerverhuur Maasvlakte, huren appartement Barendrecht, of een makelaar woning Hellevoetsluis kunt u altijd een beroep doen op BWE.

» Bent u benieuwd naar ons aanbod? Kijk dan verder en vind een geschikt appartement of mooie studio of woning. Wilt u uw woonruimte verhuren of heeft u liever direct contact? Neem dan contact met ons op zodat we u kunnen voorzien van een persoonlijke dienstverlening.

Toggle

Header styles

Layouts

Reset default